Woouf

Woouf är en spansk designstudio. Den startades i Barcelona av Alice Penaud samt Pablo Martinez 2008 och den är inriktad på att skapa funktionsriktiga och nya spännande produkter och design. Man kan även köpa sina saccosäckar eller andra designprodukter med rabattkod.

De två har en lång karriär inom mode och man inriktar sig på saccosäckar, med speciell design, designprylar och unika coola möbler med egen stil.

Woouf kreativ design

Woouf hämtar ofta sin inspiration och design från helt vardagliga ting. Man har en speciell förkärlek till att skapa produkter och designer från helt vitt skilda områden, så sittpuffar, dynor och annat kan ha mönster från tex korvar och hamburgare. Allt för att det ser coolt ut och gör sig bra i hemmet. Unik design och nya spännande mönster är deras melodi.

Det är starka produkter och stilar som är slående och många inreder sina barnrum med deras produkter för de är färgstarka och häftiga.

Wooufs produkter lägger sitt fokus på att produkterna skall vara mycket funktionsdugliga samt av hög kvalitet. Designstudion låter kreativiteten flöda och skapar riktigt tuffa och härliga produkter som tillverkas i Barcelona och skeppas ut till ca 25 länder världen över.

Woouf – Spansk designstudio