Webshoppar för inredning

Intresset för heminredning har ökat enormt de senaste åren och samtidigt blir det också mer vanligt att att man klickar hem sina varor på nätet. Du kan sitta hemma i lugn och ro, titta och inspireras av det
stora utbudet som finns här.

Du kan titta när som helst på dygnet och du slipper dessutom springa runt i olika butiker på stan. Här har vi plockat ihop en lista på sajter med olika stilar och trender. Oavsett vilken stil du har nu eller är nyfiken på så kommer du med all säkerhet att hitta många fina guldkorn.

Olsson & Jensen

Här hittar du vintagemöbler, glas och porslin, textilier, allehanda småsaker, sköna mattor och mycket mer. Bohemisk inredning som bara måste ses. Hemsidan är ren och snygg. Du hittar massa fina inredningsprylar här.

webbutiker pa natet

Fine little day

Här finns det mesta, allt från träslevar och kökshanddukar till vattenfärger och sjalhängare. Det är hög kvalitet på sortimentet, som har lekfulla mönster och mycket naturtema. Hemsidan är av lite äldre design, men sortimentet håller hög klass.

Rum21

En av de största och mest exklusiva webshopparna. Är du ute efter modern design med högsta kvalitet har du kommit helt rätt. Möbler, belysning, och snygga inredningsdetaljer. Denna hemsida har verkligen allt inom designprylar.

Blocket

Vi känner nog alla till Blocket, det behöver ingen närmare presentation. Vi kan köpa allt här. Vad du än behöver kommer det att dyka upp här. Och man kan för det mesta förhandla fram ett bra pris så att alla blir nöjda.

Glöm inte att om du tröttnar på dina egna saker kan du själv sälja det vidare här. Återbruk är alltid bra.

Refurn

Denna sajt säljer enbart second hand. Och de säljer allt. Gå in och kolla, här kan du hitta hitta saker du inte ens visste att du behövde.

Oscar & Clothilde

Vackra och exklusiva möbler och inredningsdetaljer från hela världen och från olika tidsepoker. Vill du ha en personlig och klassisk stil och känsla i ditt hem är Oscar & Clothilde det rätta för dig.

Artilleriet

En av Sveriges ledande inredningssajter, som besöks av alla som vill ha
klass och stil på sin heminredning. Sortimentet består av både vintage och
nydesignade produkter.

Ellos home

Alla har nog någon gång skickat efter från Ellos. De har en egen inredningsaffär på nätet, Ellos home. Här finns det mesta man kan behöva i sitt hem, till bra priser dessutom. Stilen är jordnära och naturlig.

Dusty deco

En kaxig möbelaffär placerad i en källare i Hornstull i Stockholm. Som tur är har de även en webshop så alla kan ta del av deras härliga utbud. Här finns både vintage och nydesignat, allt från prydnadsföremål till möbler.

Brandstationen

Allt från leoparder i porslin och solspeglar till bambusoffor och sittpuffar. På denna underbara sajt kan du få inspiration och de mest fantastiska idéerna.

Detta var vår lista på några av alla de webshoppar som finns, och som vi tycker är värda att kika in på.

Webbutiker med inredning och design på nätet