Mitt i Östersjön hittar ni vackra Gotland med berömda stränder, restauranger i världsklass och designers på frammarsch. En av Gotlands intressantaste designer och entreprenör hittar ni i Västergarn, hon heter Johanna Utterberg och är en ung driven företagare med fokus på spännande och hållbar inredning och design. Johanna har startat StyleMood, en ny och spännande butik bara ett stenkast från havet i Västergarn med många fina och unika produkter i sortimentet. Här saluförs flera kända märken som Ernst, Strömhaga AB, Copenhagen samt en del lokala märken som Hildur2john, Prima Gård och A Piece of Gotland.

Utöver detta har Johanna även skapat en helt egen kollektion, produkterna är fina hantverk och har stark koppling till Gotland vad gäller både materialval och utförande, och det är framställda med högt hållbarhetstänk.

Så befinner du dig på Gotland åk till hennes butik i Västergarn. Sitter du framför datorn just nu på en annan plats än ”öjn” Gotland? Det är ingen fara Johanna driver sen år 2015 en webshop på http://stylemood.se/sv/ där du hittar alla fina produkter och de skickas över hela Sverige. Så passa på att ge dig själv eller någon du tycker om en unik tillverkad produkt från Gotland eller någon av de andra fina produkterna från de mer kända märkena.