Homestyling är här för att stanna!

Detta fina begrepp kommer från Amerika, som så mycket annat här i världen. Homestyling innebär att man dekorerar sitt hem med nya desginprylar samt iordningställer sitt hem för en försäljning på bästa sätt.

Med rätt design och de tips du ser här nedan, så kan du verkligen skapa en fin känsla av kvalitet när du skall sälja din bostad.

1. Se till att måla om

det finns inget som gör så stor skillnad i ett hem som att måla om väggar, tak och annat. Det är en relativt billig investering och gör din Homestyling ett snäpp bättre såklart. Att måla om en vägg eller två gör stor skillnad. Se till att du väljer bra färg samt inte snålar med förarbetet. det skall vara gångbara färger som tilltalar så många personer som möjligt. Du målar om på en helg eller två och behöver inte ens bära ut möbler om du gör det på rätt sätt.

Homestyling tips och rad

2. Gör om på väggarna

Med en vacker tavla eller bård, så blir väggen som ny. Det lyfter verkligen ett rum när du använder snygga tavlor eller en snygg bård i vackra färger. Målar du själv eller köper in gör ingen skillnad bara det är snyggt, effektivt och vackert.

3. Skapa en bra belysning

Rätt belsyning gör hela skillnaden brukar många säga. Det är en stor del av en lyckad Homestyling kan jag lugnt berätta. Har du bra belysning, så skapar ju öjuset vissa stämningar. Du kan ju även styra detta och verkligen se till att fokuserar på en bra belysning när du gör om ditt hem. Välj hellre fler små nätta snygga belysningar än några enstaka stora. Snygga designlampor gör underverk!

4. Kuddar, filtar och prydnadskuddar

Ser man på designprogram på TV, så utgör kuddar, filtar och textilier en stor del av Homestyling. det är helt rätt. Rätt designprylar kan verkligen lyfta din styling till att bli top notch om man så säger. Du kan ju använda vilka överdrag på kuddarna du vill och textilier lyfter ju verkligen ett rum ifall de läggs fram på rätt sätt.

5. Mattor och gardiner

En vacker matta och rätt gardiner lyfter vilket hem som helst. Oavsett om du skall sälja det eller inte. Ingen Homestyling är komplett utan nya mattor och nya snygga gardiner. Det lyfter golvet och gör tråkiga fönster som nya liksom. Rätt gardin ger så mycket i ett rum. Du kan verkligen piffa upp med rätt mattor och nya fräscha gardiner. Byt ut allt efter säsong om du vill och det ger ett helt annat helhetsintryck när du skapar ditt hem med denna typen av snygga designprylar.

6. Snygga foton och tavlor

Med rätt tavlor så berättar du en fin historia i ditt hem. Med rätt foton kan du skapa coola och snygga effekter vad gäller Homestyling. Det finns ju enormt vackra bilder som du kan använda dig av för att skapa en viss känsla i ett hem. Skall du sälja det, så spelar ju självklart tavlor och foton en stor del i hur besökarna och de potentiella köparna skall uppfatta ditt hem. Låt fantasin flöda och använd dig av vackra ramar till dina bilder och tavlor såklart.

detta var några av våra bästa tips och råd vad gäller en bra och snygg Homestyling!

Homestyling – Tips och råd på Internet