Har du ett gästrum eller kontor som du inte vet hur du ska möblera? Eller bor du kanske i en liten lägenhet där varje centimeter räknas så betyder det inte att du måste ge upp stilen. Med rätt möbler kan du skapa ett funktionellt och vackert hem som fungerar för din livsstil. I den här artikeln visar vi dig fem smarta möbler för trånga utrymmen. Dessa möbler kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din begränsade bostadsyta!

Hopfällbart matbord

Ett hopfällbart matbord är en smart möbel för ett trångt kök eller enrumslägenhet. När du behöver använda bordet kan du helt enkelt fälla ut det till ett matbord. När du inte behöver bordet kan du enkelt fälla ihop det och bespara viktig yta.

Sängskåp

Ett sängskåp är en annan bra platsbesparande lösning för trånga utrymmen. Detta är en produkt som är vanligt förekommande i USA men utbudet i Sverige är något mer begränsat. Kortfattat så ersätter ett sängskåp den vanliga sängen och det positiva är att de oftast ger samma sovkomfort som en vanlig säng. När du inte använder sängen så fäller man in den i skåpet som man sedan kan rulla iväg på hjulen som sitter på. Istället för att du har en säng som tar upp 200 cm på djupet så får du en säng som hopfälld endast mäter 40 cm på djupet.

Pallbord

Pallbord är en utmärkt möbel för små utrymmen eftersom den kan användas både som sittplats, förvaring och bord. Du kan använda den som ett soffbord eller en extra plats när du har gäster på besök. Och när du behöver extra förvaring kan du helt enkelt lyfta upp toppen av pallbordet och förvara dina prylar i den.

Barvagn

En barvagn är en utmärkt möbel för små utrymmen eftersom den kan användas både som bar och förvaring. Du kan använda den för att blanda drinkar eller för att förvara glas och flaskor. Och när du behöver extra förvaring kan du helt enkelt rulla in den i ett annat rum.

Det här är bara några av de många smarta möbler för trånga utrymmen som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt begränsade utrymme! Med rätt möbler kan du få ett funktionellt och vackert hem, oavsett hur litet det är. Så var inte rädd för att inreda ditt lilla utrymme på ett sätt som passar dig!

tranga utrymmen